Behandlinger

Kinesiologens grundlæggende metode er muskeltestning. Ved hjælp af muskeltesten afdækker  kinesiologen tilstanden i kroppens energisystem, meridianerne. Testen foregår ved at lægge et let tryk på klientens arm eller ben i en bestemt position, samtidig med at kinesiologen spørger ind til den tilstand, klienten ønsker at arbejde med. Musklens reaktion på trykket, også kaldet muskel feedback mekanismen, afhænger af,  om kroppen opfatter kinesiologens ord som en udfordring eller en belastning. Dette giver en mulighed for at kommunikere med kroppen og belyse de dybere sammenhænge og årsager til forskellige lidelser. Kommunikationen med kroppen foregår både på det bevidste og det ubevidste plan.Jeg bruger bl.a. kinesiologien til vitamin-, mineral- og fødevare test.

Fysiurgisk massage er en massageform der virker, ved at gennemarbejde en muskel fra dens udspring til dens tilhæftning. Denne grundige bearbejdning af musklerne medfører øget blodgennemstrømning. Derved stimuleres kredsløbet, muskelbalancen øges, og immunforsvaret aktiveres. Massagen virker smertelindrende på ømme og overbelastede muskler. 

Fysiurgisk massage er effektiv, hvis du bl.a. lider af:

Muskelspændinger, infiltrationer(myoser), rygproblemer, hovedpine, stress, skader(f.eks. idrætsskader).

Kraniosakral terapi er en blid og nænsom behandling med dybtgående behandling med dybtgående virkning på krop og sind.

Behandlingen retter sig mod centralnervesystemet, som består af hjernen og rygmarven og afgrænses af kraniet og korsbenet (sacrum) - heraf navnet kraniosakral terapi.

 

Nada øreakupunktur:
Øre- og andre akupunkturformer regulerer kroppens hormoner og transmitterstoffer, som det kendes fra moderne medicin. Derfor kan akupunktur anvendes i behandlinger af f.eks. stress, angst, søvnproblemer og ikke mindst abstinenser.
NADA-metoden kan kun delvis forklares via moderne medicn. Metoden skal først og fremmest  forstås i lyset af Tradiotionel Kinesisk Medicin (TCM). Akupunktur er en behandling med sterile engangsnåle, der har til hensigt at balencere hele kroppen/mennesket ved at få livsenergien Qi til at cirkulere frit og i de rigtige retninger i kroppens energibaner, meridianerne.
NADA-metoden fungerer udmærket sammen med medicinsk behandling og øger effekten af andre terapeutiske metoder, og bruges derfor også i forbindelse med terapeutiske samtaler, gruppebehandling, kropsbehandling og hypnoterapi m.m.
 
Nada som behandling for misbrug:
NADA-modellen har vist sig virkningsfuld ved alle typer af misbrug og i alle misbrugets faser samt ved psykiatriske symtomer.
Metoden er effektiv i behandling af bl.a.:
*Angst, nervøsitet og panikanfald
*Depression og depressionslignende tilstand
*Hovedpine
*Eksamensangst
*Abstinenser og stoftrang
*Indre kontrol
*Stress
*Søvnløshed
*ADHD

Akupunktur stammer oprindeligt fra Kina og er mere end 5000 år gammelt. Akupunkturen er en del af den Traditionelle Kinesiske Medicin og bygger på en holistisk menneskeopfattelse, dvs. hele mennesket behandles og ikke kun symtomet. Akupunktur er en behandlingsform der er videnskabeligt undersøgt. Forskere har bevist, at akupunktur indvirker på nervesystemet, hormonsystemet og blodkredsløbet.

Akupunkturbehandlingen kan lindre en lang række lidelser og symtomer med et positivt resultat. Selve behandlingen foregår ved at der stikkes tynde nåle ind i bestemte akupunktur punkter på kroppen. Der anvendes altid sterile engangsnåle.

Det er muligt at genoprette ubalancer i medianernes energiforløb ved at stimulere akupunkturpunkter. Når man stimulerer akupunkturpunkter påvirkes livsenergien.

2014 DAK PA logo                          2018 DAK rab lille 2007