Behandlinger

Behandles med akupunktur

"Gaven i maven" er en behandlingsform der er udarbejdet af Gina Asbjerg.

Behandlingen består af kinesiologi, tankefelt-terapi, akupunktur, evt. zoneterapi.

Behandlingen fjerner negative følelsesmæssige hændelser i dit liv.

 

Fysiurgisk massage er en massageform der virker, ved at gennemarbejde en muskel fra dens udspring til dens tilhæftning. Denne grundige bearbejdning af musklerne medfører øget blodgennemstrømning. Derved stimuleres kredsløbet, muskelbalancen øges, og immunforsvaret aktiveres. Massagen virker smertelindrende på ømme og overbelastede muskler. 

Fysiurgisk massage er effektiv, hvis du bl.a. lider af:

Muskelspændinger, infiltrationer(myoser), rygproblemer, hovedpine, stress, skader(f.eks. idrætsskader).

 

Kinesiologens grundlæggende metode er muskeltestning. Ved hjælp af muskeltesten afdækker  kinesiologen tilstanden i kroppens energisystem, meridianerne. Testen foregår ved at lægge et let tryk på klientens arm eller ben i en bestemt position, samtidig med at kinesiologen spørger ind til den tilstand, klienten ønsker at arbejde med. Musklens reaktion på trykket, også kaldet muskel feedback mekanismen, afhænger af,  om kroppen opfatter kinesiologens ord som en udfordring eller en belastning. Dette giver en mulighed for at kommunikere med kroppen og belyse de dybere sammenhænge og årsager til forskellige lidelser. Kommunikationen med kroppen foregår både på det bevidste og det ubevidste plan.Jeg bruger bl.a. kinesiologien til vitamin-, mineral- og fødevare test.

 

 

Kraniosakral terapi er en blid og nænsom behandling med dybtgående behandling med dybtgående virkning på krop og sind.

Behandlingen retter sig mod centralnervesystemet, som består af hjernen og rygmarven og afgrænses af kraniet og korsbenet (sacrum) - heraf navnet kraniosakral terapi.